divendres, 30 de maig del 2014

Em feia una mica de vergonya ensenyar-vos les bassetes, però l'esquirol tacat prou s'ho valia. De fet, estan així perquè el senyor senglar va desmuntar les vores de pedra que teníem disposades a la riba, i encara no hem tingut temps d'adobar-les. O sigui que ara ja no em sap greu d'ensenyar-vos el ballarí del dia: l'animal de les riallades estridents que fa patinatge a les vores lliscants de la banyera! I ara, més ben orientat:


dijous, 29 de maig del 2014

Què us va semblar l'enllaç d'ahir amb la gent del Bages? Quina feina més ben feta!
Ara seguim amb el pericó roig, una gencianàcia elegant i resistent que ara mateix està florint pel Boscdevicent. Aquí teniu un enllaç fantàstic de les terres d'Alacant, que us n'ensenyarà un munt d'aspectes.



dimecres, 28 de maig del 2014

Ei germans, i germanes, 'nar al Boscdevicent és com obrir cada dia una finestra al desconegut: no saps mai qui vindrà a fer el talladet, qui es farà el rebentat (aquest és el gaig, segur!), qui farà un bany integral...
prò no hi ha mai neguit: tothom és ben rebut. Altra cosa és quan vull explicar-ho: caram!, entre el compartir, el hootsuite i la mare que els va parir, estic fet un bon embolic! O sigui que us adjunto un enllaç, i endavant les atxes! I la floreta, que no falti!