dijous, 22 d’agost del 2013

Recordeu que el 3 d'agost us parlava de coses increïbles que s'esdevenen al Boscdevicenç?
Doncs aquí en teniu l'explicació: Es tractava d'una sessió d'un curset de shodo que l'associació Nakama (associació d'amics de la cultura japonesa) va realitzar en aquest entorn tan especial.
Fixeu-vos com n'és, d'aplicat, l'amic German, que n'ha estat l'inductor!

dimecres, 21 d’agost del 2013

I hem tornat a tenir una visita fugissera: serà un marsupilami?
Doncs encara que en tingui una retirada, li veieu la cua clavada a la pedra per assegurar-se un bon recolzament? I els músculs en absoluta tensió al bell i esquiu esquirol?
Quina pena fa que ens tingui tanta por! Algun dia la veurem, com als parcs europeus, anglesos, alemanys, venint a menjar de les nostres mans? Quan haurem deixat anar el llast de sanguinaris i torturadors que poblen la pell de brau? (Perdoneu la qualitat de l'enfocament, però hi ha moments que ni un servidor ni la càmera donem per més)




dimarts, 20 d’agost del 2013

I us parlava de les forces aèries, no només dels abellerols i les orenelles que solquen el cel sense parar ni de la RAF que protegeix Gibraltar, sinó dels atacs fulminats dels papamosques i dels mastegatatxes, que es llancen amb precisió absoluta sobre els insectes que els nodreixen. Aquí teniu unes quantes imatges d'un jovencell de mastegatatxes



Quin bec més afinat, us fixeu en les taques blanques de l'ala?

diumenge, 18 d’agost del 2013

Ei, reprenent el solarium de l'altre dia, amb aquell dragó escuat, us porto noves del rei (de debò, no del mataelefants) amagat.
Us n'adjunto un perfil
i una seqüència de la seva boca encisadorament petonera

Quina donzella s'hi podria resistir?