diumenge, 28 de febrer del 2016

L'amic Toni Bara ens recorda, amb el text que trobareu més avall, la col·laboració altruista que van oferir al Bosc. La imatge val més que mil paraules!

CASES PER A TOTHOM

El 15 de juny del proppassat 2015 els alumnes de l’Aula Oberta del Institut del Pont del Diable de Sant Salvador, acompanyats dels companys de 2n. ESO C, varen culminar el treball de setmanes al taller: veniren a instal·lar caixes-niu al Bosc de Mas de Vicenç. Era la “caseta” per a òliba que havien fet, i tres més de menors que feren amb els retalls sobrants per a diferents espècies d’ocells insectívors.

Un bon servei a la comunitat, doncs alhora que es fa i s'aprèn, es realitza una tasca positiva pel conjunt de l’ecosistema, del qual els humans en formem també part inherent i en podem sortir directament o indirecta beneficiats!

En allà, en Joan Brulles, l’amfitrió de la finca, els va regalar amb un bon monitoratge sobre els valors i problemàtica dels boscos i els conreus mediterranis i, com no, van aprofitar per aguaitar una estoneta des del magnífic observatori naturalístic: a veure que veien!